Banner

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ανακάλυψε τις Δυνατότητες που Κρύβεις Μέσα σου

academy2
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΖΩΗΣ

Πάρε μια γεύση απο τη Δια Βίου Μάθηση

 

Interview (ακρόαση και εργασία)

interview Εκπαιδεύεσαι σε θέματα που είναι καθοριστικά και πλέον απαραίτητα με το δυνητικό εργοδότη. Που δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού. Ούτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μαθαίνεις όλες τις λεπτομέρειες για το πρώτο ραντεβού της συνάντησης εργασίας (από το πώς πρέπει να εμφανιστείς μέχρι τις ερωτήσεις που πρέπει να υποβάλεις στο μελλοντικό εργοδότη σου, καθώς και πώς να απαντήσεις σε πιθανές δικές του ερωτήσεις).
Το στήσιμο του βιογραφικού σου είναι μοναδικό καθώς και η εικόνα που έχεις δημιουργήσει. Η παρουσία σου ξεχωρίζει απο όλους τους άλλους και έχεις ετσι το προβάδισμα για να επιλεγείς. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι απόφοιτοί μας διαπρέπουν.

 

Etiquette

gracekelly2
No woman or a man can be truly charming unless they possessed of good manners
Η εθιμοτυπία είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες, γι αυτό μην την αγνοείς.
Ελα να μάθεις πώς να ξεχωρίζεις μέσα στο σύνολο. Πώς να φέρεσαι σε κάθε περίσταση, πώς να βγείς απ τον πανικό  ‘και τώρα εδώ τι κάνω !! 
Έλα να κάνεις κτήμα σου όχι μόνο όλα τα πρωτόκολλα αλλά και τη σωστή και θετική εικόνα που να εκπέμπεις όλο σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ποτέ δεν είναι αργά.
Η Λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και κοντά μας μαθαίνεις όλες τις λεπτομέρειες ώστε
When you walk into any room you shine with poise, confidence, and elegance.

Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ.
Δες φωτογραφίες από το πρίν και μετά κάνοντας κλικ εδώ.

 

Life Enhancing Program – Self Improvement – Personality Development

To  Πρόγραμμα αυτό κάνει τους άλλους να απορούν πώς διατηρείσαι τόσο νέος/α, πώς έχεις τόσες αντοχές, πώς έγινες, έτσι ξαφνικά, τόσο δημοφιλής. Πώς Πετυχαίνεις Παντού.
Παρακολουθώντας το, Αναπτύσσεις στο μάξιμουμ τα ακόλουθα:
Henry_Fonda

• Social Awareness

• First Impressions

• Communication

Personality Development &
Confidence Βuilding

• Voice & Diction

• Assortiveness

• Listening & Interviewing Skills

Non Verbal Communication

• Visual Poise

Public & Persuassive Speaking

Etiquette & Manners

• Goal Setting

 

 

Στοιχεία που ζητούν πλέον ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ από όλους τους υποψηφίους, για την επιλογή καθώς και την πρόσληψη εργασίας.
Ακόμη, η  γνώση αυτού του προγράμματος, αναφέρουν οι ειδικοί, είναι άκρως απαραίτητη σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με τις καριέρες της  show biz και του modeling. 

Διάβασε τις απόψεις τους κάνοντας κλίκ
εδώ.


Make Up Artist Course

ΓΙΝΕ ΟΜΟΡΦΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ

makeupartist Γίνεσαι ο φυσιογνωμιστής του εαυτού σου και αποκτάς το πρόσωπο που ονειρεύεσαι γιατί μαθαίνεις να αξιοποιείς τα χαρακτηριστικά σου στο έπακρον, να βελτιώνεις την επιδερμίδα και να τρενάρεις το γήρας.
Είμαστε οι πρώτοι και οι μοναδικοί που φημιζόμαστε διεθνώς για το made down look μας. Μάθε το made down look που είναι το μυστικό μας. Εξάλειψε τα προβλήματα και εξέπληξε τους πάντες.
Εάν είσαι επαγγελματίας μοντέλο, ή ηθοποιός, μαθαίνεις το επαγγελματικό μακιγιάζ. Μπορείς να ζητήσεις έτσι μεγαλύτερο κοστολόγιο εφόσον χάρη στη δική σου επαγγελματική γνώση, δε θα χρειαστεί να πληρώσουν ένα ακόμη άτομο. Βγάζοντας τον εργοδότη από αυτό το έξοδο. Δείχνεις πόσο επαγγελματίας είσαι και γίνεσαι πιο αγαπητή/ός και περιζήτητη/ος στη δουλειά.

 

 

Γκαρνταρόμπα

Jackie-Kenedy

Μάθε να ντύνεσαι σωστά με λίγα χρήματα, στυλ, εξυπνάδα, εφευρετικότητα, γούστο.

ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ο/η ίδιος/α ο αμπιγιέρ του εαυτού σου. Να λύσεις όλα τα προβλήματα της πολυέξοδης γκαρνταρόμπας σου. Να καλύψεις τυχόν ελαττώματα του σώματός σου, να ντύνεσαι με στυλ, ανάλογα με την κάθε περίσταση, με φαντασία να…να.. . να..

Η τεκμεριωμένη γνώση είναι δύναμη και αυτή  κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε , αν θέλεται, απόψεις  μαθητών μας κάνωντας κλίκ εδώ.

 

                                   


Πρόγραμμα για Εφήβους (13-16 ετών)

13-16Aποκτάς όχι μόνο καλές συνήθειες αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αυτοσεβασμό προς το πρόσωπό σου. Διορθώνεις το βάδισμά σου, την άχαρη στάση του σώματος. Μαθαίνεις όλα τα μυστικά για το δικό σου ντύσιμο - το δικό σου σώμα - και δημιουργείς μαι εικόνα που όλοι τη θαυμάζουν. Ακτινοβολείς όλο σιγουριά κι αυτοπεποίθηση.
Με την ωραία ομιλία, την επιρροή, τη γνώση για τις διαπροσωπικές σχέσεις και το  look που έχεις δημιουργήσεις, γίνεσαι "πρότυπο" στα άτομα της ηλικίας σου, γίνεσαι περιζήτιτος/η στις παρέες. Αυξάνονται οι γνωριμίες σου, πετυχαίνεις τους προσωπικούς σου στόχους.
Επίσης, με αυτή την εκπαίδευση μπορείς να δείς, να διαπιστώσεις, αν μια καριέρα πάνω στο θέατρο ή το μόντελινγκ είναι για σένα.

 

 

Παιδικό τμήμα (9-12 ετών)

eightyears
Είναι γνώσεις ΖΩΗΣ.
Στο τμήμα αυτό ο/η νέος/α αποκτά αυτοσεβασμό, αυτοπεποίθηση και μαθαίνει πώς να τελειώνει τη μελέτη του γρήγορα.
Πώς να στέκεται και να βαδίζει σωστά, ώστε να προληφθούν ή να εξαλειφθούν τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και να μην το ταλαιπωρούν εφόρου ζωής.Πώς να αποκτήσει καλές συνήθειες διατροφής, ευεξία, ηρεμία και  να είναι λεπτή/ος τρώγοντας. Μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες του savoir vivre της ηλικίας του. Πώς να γίνει σωστός καταναλωτής (χωρίς να επηρεάζεται από τους φίλους του ή την μόδα). Πώς θα επιλέξει τους φίλους του και πως οι πάντες θα επιδιώκουν την παρέα του και θα γίνει πιο δημοφιλής.


Ατομικό Παιδικό Τμήμα - Στάση Σώματος (9-14 ετών)

maria_thumpjpg
Ασχολούμαστε μόνο με τη διόρθωση της στάσης του σώματος, το βάδισμα και την απαλλαγή των προβλημάτων της Σπονδυλικής Στήλης του παιδιού. Με 9 συνεδριάσεις σε χρονικό διάστημα 6 μηνών ο μαθητευόμενος μαθαίνει πώς να βελτιώσει το βάδισμά του, την άχαρη κορμοστασιά και στάση του σώματος (κύφωση, λόρδωση, σκολίωση) και να εξαλείψει μια για πάντα το πρόβλημα της σπονδυλικής του στήλης με ότι άλλο συνυπάγεται με αυτό.

 

 

Βάδισμα

walking
Το βάδισμα είναι το ισχυρότερο μήνυμα που στέλνει η γλώσσα του σώματος, γι' αυτό μην το αμελείς.
Αλήθεια ξέρεις τι μήνυμα στέλνεις ΕΣΥ προσωπικά με το βάδισμα σου?
Το σωστό και ωραίο βάδισμα μαθαίνεται.
Έλα να μάθεις οτι δεν σου έμαθε κανένας άλλος.
Έλα ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΧΑΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΟΥ και  να μάθεις το βάδισμα που αρμόζει σε σένα.
ΔΙότι το παρουσιαστικό και το βάδισμα μιλούν για σένα πριν από σένα.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ να έχεις μια επιβλητική εικόνα, μάθε να περπατάς σωστά.

 

 

 

Εισήγηση

marilyn_monroe
Αυτό το τμήμα είναι απαραίτητο για όλους εκείνους,  που είναι ήδη καλλιτέχνες ή που επιθυμούν να γίνουν, που ψάχνουν να προσληφθούν.
Κοντά μας αποκτάς όλες τις γνώσεις που είναι πλέον απαραίτητες και δεν τις βρίσκεις πουθενά, ούτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Γνώσεις που χρειάζεσαι για να καταπλήξεις το κοινό πάνω στη σκηνή. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι απόφοιτοι μας είναι αστέρια της πρώτης γραμμής,  γίνονται δημοφιλείς, πετυχαίνουν τους στόχους τους, θριαμβεύουν.

 

 

Συνέντευξη

audition

Έχουμε τη δυνατότητα μέσα σε λίγες συνεδρίες να σας μάθουμε πως μπορείτε να έχετε πάντα επιτυχίες όταν πηγαίνετε για συνέντευξη, ακρόαση ή και εύρεση εργασίας στον καλλιτεχνικό χώρο.
Επίσης, δεχόμαστε ακρόαση από όλους τους καλλιτέχνες για να δούμε την κατάρτιση των γνώσεών σας και να εντοπίσουμε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με το ταλέντο που σας χάρισε η φύση.
Σε αυτή την περίπτωση, ελάτε προετοιμασμένοι- ανάλογα με το αντικείμενό σας – (χορός, τραγούδι, θέατρο, modelling) για να δούμε τις δυνατότητές σας και να σας ενημερώσουμε αν θα μπορείτε να φτάσετε μέχρι τη Νέα Υόρκη.

 

 

 

Προετοιμασία Γάμου: Νύφης - Γαμπρού – Δεξίωσης

bride Για τη Μοναδική και Ξεχωριστή αυτή μέρα της ζωής σου, απαιτούνται και ορισμένες γνώσεις και λεπτομέρειες που είναι άγνωστες.
Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι “VIPs” προετοιμάζονται για αυτό το γεγονός από εμάς.
Έλα να γίνεις και ΕΣΥ η/ο expert της υπόθεσης.Έλα να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες και τα μυστικά που ούτε καν φαντάζεσαι ότι υπάρχουν ώστε να φέρεις εις πέρας με κάθε λεπτομέρεια αυτό το γεγονός.
Ακόμη κι αν θέλεις να αναθέσεις το στόλισμα της εκκλησίας και τη δεξίωση σε κάποιον “ειδικό” αλήθεια πώς γνωρίζεις ότι αυτά που σου προσφέρει (προτείνει) αρμόζουν σε σένα και τον καλό σου! (μήπως τον κρίνεις από το κοστολόγιο του!!!)
Για τον γαμπρό: Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να κάνεις μια ωραιότατη και επιβλητική εμφάνιση με λίγα χρήματα και να εντυπωσιάσεις με την παρουσία σου.
Για τη νύφη: Εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου (σύνολο ντυσίματος, παπούτσι, νυφικό, πέπλο, quaff, τοποθέτηση χεριών, πόζες). Εμείς έχουμε τις γνώσεις για να προσθέσουμε λεπτομέρειες εμφάνισης , ανάλογα με τον τύπο σου και την προσωπικότητά σου. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν το ωραίο σύνολο, κάνουν τη διαφορά, το ξεχωριστό, το μοναδικό. Εχοντας όλες αυτές τις γνώσεις σε χαρίζουν αυτοπεποίθηση και σε απαλλάσσουν από την αμηχανία και το τράκ την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω σου.
Εδώ στο Liby Powers αποκτάς γνώσεις ώστε αυτή η μέρα να αφήσει εποχή. Να θυμούνται το γάμο σου για πάντα. Έλα να μάθεις από τους καλύτερους του κόσμου να γίνεις expert πώς να κάνεις τη μοναδική σας αυτή μέρα, αξέχαστη, ξεχωριστή, χαρούμενη, μοναδική.
Το τμήμα αυτό απαιτεί μόνο τέσσερις συνεδριάσεις τουλάχιστον τρεις μήνες πριν τη στέψη.

Αναζητηση